Tantra aarhus massage danmark

Jeg er uddannet Tantra massør og elskovslærer fra Mahamudra Institut, hvor jeg Jeg bor nu i Højbjerg, Århus. I samarbejde med: shc44.org Dansk Forening for tantramassage samler tantramassører, der har gennemført et forløb med fordybelse i tantramassagen af minimum et års varighed hos et af. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt. Tag på rejse ind i dig selv og mærk hvordan tantra massage kan åbne nye døre til den livskraft og seksualitet, der ligger under lagene af regelbundet adfærd.

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. Tantra massage Aarhus – 5 tema aftener.

Tirsdag d. Januar – – , BuddhiHouse Viby J Tirsdag d. Februar Tantra massage til mænd og kvinder. TantraMove Århus. TantraMove ved Inge Arunima tilbyder tantramassage, tantra undervisning og workshop, tantra for par.

Praktisk information | Tantra Temple

Tantramassage er en invitation til at tage imod og nyde uden at skulle præstere noget til gengæld . Af Henrik Lomholt Rasmussen. Pludselig. Tantra massage Aarhus – 5 tema aftener. Tirsdag d. Januar – – , BuddhiHouse Viby J Tirsdag d. Februar Tantra massage til mænd og kvinder. TantraMove Århus. TantraMove ved Inge Arunima tilbyder tantramassage, tantra undervisning og workshop, tantra for par.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail