Tantra massage sjælland dk

For dem som ønsker en blid start på en tantramassage, mindre intim end en alm tantramassage. det passer dig; Køre på hele sjælland; Køre til kl 22; times massage; Maks afstand 15 km, gratis kørsel Email: [email protected] Fordyb dig med en tantramassage shc44.org Lad sanserne vise vej til den, du virkelig er Facebook. Hop til indhold. Forside · Abundance · Tantra. kinesiologi, Tantra massage Tyskland, Yoni/Lingam massage Tyskland på alle spørgsmål og er du nervøs over noget så skriv en mail [email protected] En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen.

kinesiologi, Tantra massage Tyskland, Yoni/Lingam massage Tyskland på alle spørgsmål og er du nervøs over noget så skriv en mail [email protected] Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk massage og Yoni massage. Copenhagen Tantra tilbyder tantramassage og behandlinger, som løsner op i både krop og sind.

Book din tid nu!

Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser i Kalundborg. Afstressende massageformer, som opløser spændinger, giver velvære og prikker til dine sanser. Tantra massage. love-romantic-bath-candlelight. Du vil blive budt velkommen i rummet med stille musik. Derefter vil jeg bede dig om at klæde dig af og lægge.

Tantra massage til mænd, kvinder samt par Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen's univers i ca.

10 år.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail